Elektropunktúrás hipertónia,

A betegségek diagnosztizálása 14 - Tápellátás

Ha az elektromos stimuláció során a gyulladásos folyamat súlyosbodott, vagy fájdalomérzetek jelentkeztek, akkor át kell állnia az adnexitis kezelésére ajánlott elektromos impulzus-terápia módszerére.

Hüvelyüreg-elektróda hiányában használhatja az elektródák helyét a kezelési módszertan szerint. A stimuláció alatt és után a nőnek 1,5 hónapig fogamzásgátlást kell alkalmaznia a méhen kívüli terhesség megelőzése érdekében.

Pinworms szarban

Krónikus prosztatagyulladás kezelési módszer. A krónikus prosztatagyulladást a prosztata mirigy és kötőszövetének károsodása jellemzi. A betegség kialakulásában elsősorban a fertőző gyulladásos folyamat dominál, de az allergiás rendellenességek bizonyos szerepet játszanak. Talán a prosztatagyulladás előfordulása a prosztata atóniájának hátterében és a a hipertóniáról váladékának stagnálása, hátsó urethritis, endokrin rendellenességek következtében.

A betegség torpid lefolyása és a kezelés elektropunktúrás hipertónia hatékonysága impotenciához, meddőséghez vezet. Az elhúzódó prosztatagyulladás hátterében rendellenességek alakulnak ki a test neuroendokrin és immunrendszerében.

A hosszú távú krónikus prosztatagyulladás patospermiához is vezethet. Indikációk az elektro-pulzus terápiára: krónikus prosztatagyulladás a hiányos és teljes remisszió stádiumában; krónikus prosztatagyulladás, bonyolítja az impotencia; krónikus prosztatagyulladás, amelyet meddőség bonyolít. Ellenjavallatok általános elektromos impulzus terápiára Kezelési technika 2. Ábra: 2.

A betegségek diagnosztizálása 14 - Tápellátás

Elektropulzus terápia krónikus prosztatagyulladás esetén A csatornák üzemmódja vegyes gyűrűs. Az I-II csatornák "sodródó" módban működnek, a csatornákon keresztül gyűrű alakú áramlással. A jelenlegi migráció másodperc időtartama fokozatosan növekszik a kezelés során. A IV csatorna "fix frekvenciájú" üzemmódban, állandó, Hz frekvenciával működik krónikus prosztatagyulladásban, hiányos remisszióban, és "drift" módban a betegség teljes remissziójában.

Az eljárás időtartama fokozatosan elektropunktúrás hipertónia 20 percre nő. Figyelembe véve a mezőpárok ekvivalenciáját az I. Csatornában, az impulzusok katódos és anódos fázisát az eljárás felének felére ajánlott változtatni. Ha az első eljárások után a gyulladásos folyamat súlyosbodik, akkor az összes adagolási paramétert csökkenteni kell. A kezelés során legfeljebb eljárást írnak elő, amelyet naponta vagy minden másnap elvégeznek.

Célszerű 1, hónap alatt megismételni a kúrákat. Az impotencia kezelésének módszere Az impotencia a szexuális rendellenességek csoportjába tartozik. A kopulatív funkció megsértése képtelenség a közösülés végrehajtására lehet neurogén, endokrin, vaszkuláris, valamint mechanikai akadályok miatt. Az impotencia neurogén formája fel van elektropunktúrás hipertónia kérgi, gerinc és neuroreceptorokra.

A kérgi impotencia az agy funkcionális vagy szerves betegségeivel társul. A gerinc impotencia leggyakoribb oka a szexuális túlzások, a megszakított vagy elhúzódó közösülés, elektropunktúrás hipertónia nem kielégített szexuális izgatás, a maszturbáció. A neuroreceptor impotenciája a prosztata mirigyének és a tuberkulózis gyulladásos betegségeinek, valamint a prosztata atóniájának társul.

Az impotencia endokrin formája a herék működésének károsodásával jár. Az impotencia érrendszerében a fő szerepet a belső pudendális artéria ágainak veresége játszik érelmeszesedéssel, arteritiszel, néha a medence artériák ateroszklerotikus folyamatának legyőzésével.

JELZÉSEK az elektromos impulzus stimulálására: egy neurogén gerinc és neuroreceptor forma impotenciája, endokrin impotencia, károsodott reproduktív funkcióval rendelkező prosztatagyulladás meddőséga prosztata atóniája. Ábra: 3. Elektromos impulzus stimuláció az impotencia érdekében. A csatorna üzemmódja vegyes csoportú. Elektropunktúrás hipertónia I-III csatornák "drift" módban működnek, a csatornák mentén folyó áram csoportos módszerével. A jelenlegi migráció 16 és 32 másodperc közötti időszaka fokozatosan növekszik a kezelés során.

Csatorna "rögzített frekvenciák" üzemmódban, állandó 20 - 40 Hz frekvenciával működik. magas vérnyomás elleni sport

elektropunktúrás hipertónia

Az áram erőssége az első az első eljárásokban mérsékelt, majd egy erős, de fájdalommentes rezgésig az izomösszehúzódás érzéséig. Az eljárás időtartama fokozatosan ről 20 25 percre növekszik.

A hőmérséklet emelkedik és a gyomor fáj

Az elektropunktúrás hipertónia folyamata eljárásból áll, amelyeket naponta vagy minden másnap elvégeznek. Célszerű évente alkalommal megismételni az elektromos stimuláció kúráit. Az elektrostimuláció során a krónikus prosztatagyulladás súlyosbodása esetén át kell térni a prosztatagyulladás kezelésére ajánlott elektro-pulzus terápia módszerére lásd fent. Ha a páciensnek kellemetlen érzései vannak a kezelés alatt, ajánlott csökkenteni az összes adagolási paramétert vagy a hatások intenzitását jelenlegi erősségét.

Miért eszik néhány ember, hogy normális. és ártalmas? - Receptek March, Pinworms szarban

Ha nincs rektális üregelektródája, használhat egy kis hagyományos bőrelektródot, és elhelyezheti a perineumban. A CMT alkalmazásának módszerei a posztoperatív időszakban zsírleszívás és hasplasztika műtétek után. A műtét után a mikrohemo és a limfocirkuláció súlyos rendellenességeit a következő napon jelentős ödéma, szöveti oxigénhiány és az alul oxidált anyagcseretermékek felhalmozódása után hajtják végre. A CMT alkalmazása a korai posztoperatív időszakban reszorpciós hatással bír, elmossa a szövetbomlás termékeit.

A Elektropunktúrás hipertónia alkalmazása különösen hatékony azoknál a betegeknél, akik hajlamosak kiterjedt infiltrátumok kialakulására. Az ütést a műveletet követő 3.

Egyetlen expozíció után az általános állapot egyértelműen javul, a fájdalom és a duzzanat csökken. Az eljárási mező 1 elektródája paravertebrálisan a hasfal régiója mögötti 4 területen helyezkedik el. A legkifejezettebb tömítések helyén történő ütközés fokozása érdekében két csatornát egyszerre hajtottak végre. Rektifikált üzemmód, a 6.

Mi a LOD terápia az urológiában és hogyan történik?

Csatorna működési ideje - s. Az áram erőssége a kifejezett rezgés érzéséig. Tanfolyam - napi eljárás. Az eljárás időtartama a kezelés során ről 20 percre nő. Az "Amplipuls-7" eszköz alkalmazása elektropunktúrás módban A készülék használata elektropunktúrás üzemmódban jelentősen kibővíti a lehetőségeket terápiás alkalmazás szinuszos modulált áramok. A BAP befolyásolásához 5 féle munkát használnak váltakozó és kijavított módokban.

Az alsó légutak krónikus megbetegedései

A rektifikált módban lehetőség van a gyógyszerek iontoforézisének elvégzésére, figyelemmel az elektródák polaritására. A BAP elektropunktúrás hipertónia izgalmas módszerének alkalmazásakor negatív elektródot használnak, amelynek kifejezett irritáló és reszorpciós hatása van.

elektropunktúrás hipertónia

A BAP befolyásolásának gátló módszerének alkalmazásakor pozitív polaritású elektródot alkalmaznak, amelynek nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása van.

Az aktuális erősség attól a területtől függ, ahol az UAS található. Ha a hátsó, alsó végtagok régiójának van kitéve, az áram erőssége és μA között mozog, a farizom legfeljebb μA áramnak lehet elektropunktúrás hipertónia.

A beavatkozáskor a páciensnek éreznie kell a lengés érzését, enyhe duzzanatot, rezgést és esetleg melegséget. Az érzésnek kellemesnek és fájdalommentesnek kell lennie. Túladagolás esetén fájdalmas érzések kísérik a pontot, ilyen szövődmények, például égési sérülések az elektropunktúrás hipertónia területén és a betegség éles súlyosbodása lehetséges. A remisszió stádiumában lévő krónikus betegségek kezelésében a jelenlegi erősségnek minimálisnak kell lennie, a beteg gyenge szubjektív érzéséig.

elektropunktúrás hipertónia

Az expozíciós idő egy BAP számára elektropunktúrás módban 1 és 5 perc között van. Az eljárás során az ütést először a test felső, majd az alsó része, a hát és a has pontjain hajtják végre. Az elektropunktúra alkalmazása hatékony a gerinc osteochondrosisának kezelésében radikuláris szindróma jelenlétével. A fájdalom túlsúlya esetén a hatást a disztális végtagok BAP-jára hajtják végre a legnagyobb fájdalom helyén.

A változó módot használják, a 2. Jelenlegi erősség - amíg a fény rezgése nem érezhető, az expozíció ideje 2 és 5 perc között van. A motoros funkciók megsértése esetén a modulációs frekvenciát alkalmazzák - 30 Hz a többi paraméter ugyanaz. A Búzacsíra magas vérnyomás esetén A rektális-hüvelyi elektródák alkalmazásának módszere Az elektróda elektroterápiás eljárások elvégzésére szolgál a reaktális vagy hüvelyi üregekben: állandó folyamatos és állandó elektropunktúrás hipertónia frekvenciájú áramok a galvanizálás és a gyógyszerelektroforézis széles körű módszereiben; impulzusáramok dinamikus, téglalap alakú, háromszög alakú, exponenciális, kétfázisú, bipoláris ; Az elektróda egy vattapálcából készül, amelynek belső részében teljes hosszában egy elektromosan vezető zsinór van varrva, amely biztosítja egyenletes elosztás elektromos potenciál.

elektropunktúrás hipertónia

Lehet, hogy érdekel