Érvizsgálat hipertóniában. Miért nem elég csak a nyugalmi mérés?

érvizsgálat hipertóniában

érvizsgálat hipertóniában

Online vásárlásban tapasztalatlan ügyfeleink akár emailben is elküldhetik a érvizsgálat hipertóniában az alábbi címre: medibon medibon.

A rossz érrendszer a teljes szervezet épségére veszélyt jelent, mivel az erek kulcsszerepet töltenek be a szervezet oxigén- és tápanyagszállításában is, ezért a megelőzés szempontjából létfontosságú a rendszeres érrendszeri állapotfelmérés.

érvizsgálat hipertóniában

Hazánkban a halálos betegségek közel felét a szív- és érrendszeri megbetegedések okozzák. Arról nem beszélve, hogy napjaink leggyakoribb kórjainak stroke, szívinfarktus, trombózis, hipertónia, érelmeszesedés, lábszárfekély jó része is az erek állapotán múlik.

érvizsgálat hipertóniában

Ha érvizsgálat hipertóniában vagy abbahagyni a dohányzást… Ha nincs időd, energiád a rendszeres testmozgásra… Ha nem fogyasztasz elég vitamint… Ha örökletes hajlamtól tartasz vagy rossz a vérkeringésed… Akkor ne vesztegesd a drága időt, és élj a MeDoc Egészségközpont ajánlatával minél hamarabb!

Egy többkomponensű érrendszeri vizsgálaton vehetsz részt, amely az alábbi fájdalom- és vérvételtől mentes vizsgálatokból áll össze: Carotis ultrahang, Arteriográfos érvizsgálat, Végül a vizsgálati eredményeket a kardiológussal konzultálhatod meg.

A fő és a perifériás érhálózat állapotáról az arteriográfos érvizsgálat ad pontos képet, ahogy az esetleges meszesedésről és annak mértékéről szintén.

érvizsgálat hipertóniában

A műszer felméri a centrális vérnyomásértékeket, valamint az artériás funkciót is. Milyen tényezők növelhetik a húgysav hipertónia anyagcserezavarai érelmeszesedés kockázatát? A dohányzás, a cukorbetegség, a magas vérzsír- és húgysavszint, eltérések a vesefunkcióban, az elhízás, a mozgásszegény életmód és családi hajlam mind-mind kockázati tényezők.

Ha bármelyik igaz Rád, akkor a vizsgálat halogatása csak többet árthat!

érvizsgálat hipertóniában

A csomagban található Carotis ultrahang-vizsgálat révén megállapítható, hogy az agyadhoz menő erek szűkülettel terheltek-e vagy sem. A felismert érelmeszesedést gyógyszeresen kezelni kell, hogy a szűkület ne fokozódjon és megelőzhetők legyenek a súlyos idegrendszeri károsodások. A visszérképződés által leginkább sújtott alsó végtagjaid keringését az alsó végtagi Doppler-vizsgálat segít feltérképezni, ahogyan az ereid falának, a vénabillentyűidnek az állapotát is.

Ebből is jól kitűnik, hogy az adott vizsgálatcsomaggal az érrendszered teljes állapotát felmérheted, szinte tetőtől talpig a gyors eredmény érdekében. Mikor ne hagyd ki semmiképpen se a vizsgálatokat?

érvizsgálat hipertóniában

Ha dohányzol.

Lehet, hogy érdekel